facebook tracking
Team

Student

Connect
Nyexaminerade

IgnITe är Capeminis välrenomerade utbildningsprogram för studenter och blev så sent som oktober 2016 utsett till Sveriges näst mest populära traineeeprogram!

Via IgnITe ges du möjligheten att ta eget ansvar över din karriär genom att bygga ditt nätverk, ta dig an nya ansvarsområden och driva din utveckling inom Capgemini. Vi erbjuder ett välstruktureat och genomtänkt program som ger dig de absolut främsta verktygen för att bli en framgångsrik konsult.

Från första dagen på Capgemini kombinerar du kundprojekt med utbildning för att optimera dina förutsättningar att göra karriär. Baserat på din personliga karriärväg har vi nischade utbildningspaket som ger dig de ultimata verktygen att lyckas. Du får dessutom utbildning inom konsultmannaskapet; presentationer, workshops, försäljning, överbryggande av kulturella skillnader mm. .

Utöver detta kommer du specialisera dig inom de senaste teknikerna, plattformarna och metoderna - allt för att optimera din personliga karriär och kultivera din nisch.

Vi arbetar hårt för att vara en lokal mötesplats i ett globalt bolag, en plats där olika kulturer kan mötas och utvecklas. Vi är flexibla och erbjuder våra kollegor löpande utbildningar, certifieringar, kompetensnätverk och events. Vi vill skapa en prestigelös miljö där vi kan hjälpa varandra, lära av varandra och dela vår kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans i livet och att ha kul tillsammans!

Jobbar du redan på Capgemini?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@capgemini.com