facebook tracking
Team

Backelite

Connect
UX Designer, Projektledare ...

Backelite är en digital Service Design byrå som grundades 2006 i Paris. Idag är vi specialiserade på tjänstedesign och på att skapa digitala produkter. Vi sätter alltid människan i centrum för vårt tänk och skapar enkla och effektfulla användarupplevelser, oavsett om det handlar om våra kunder eller deras kunder. Vi visualiserar framtidens digitala tjänster genom att utveckla gränssnitt som balanserar funktion, design, ergonomi och teknik.

Vi jobbar i en avslappnad och intim byråmiljö med fördelarna av att ingå i den globala Capgemini-gruppen. Vi är runt 200 anställda och förutom Sverige finns vi i Frankrike, Nederländerna och Australien. För den äventyrliga finns möjligheten att röra sig mellan våra internationella kontor och allt det där som får dig att må bra på jobbet, som exempelvis karriärsprogram och möjligheter att jobba med egna kreativa sidoprojekt – det har vi också.

Om du intresserad av att designa innovativa upplevelser med banbrytande teknik för varumärken som PostNord, Telia Company, IKEA, SLL, Air France, Coca Cola, Qantas och ING och lockas av att skapa tjänster som används av miljontals människor, då är vi helt rätt team för dig!

Vi arbetar hårt för att vara en lokal mötesplats i ett globalt bolag, en plats där olika kulturer kan mötas och utvecklas. Vi är flexibla och erbjuder våra kollegor löpande utbildningar, certifieringar, kompetensnätverk och events. Vi vill skapa en prestigelös miljö där vi kan hjälpa varandra, lära av varandra och dela vår kunskap. Vi tror på frihet under ansvar, balans i livet och att ha kul tillsammans!

Jobbar du redan på Capgemini?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@capgemini.com